Alles voor een perfecte match

ZUID recruiters maakt deel uit van Wiertz Company. Wij zijn ervaren professionals die er alles aan doen om uw vacature in te vullen met de beste kandidaat. Ook die ene lastige vacature. Want dat is juist onze kracht!

 

ZUID recruiters voor uw bedrijf

Ook uw bedrijf zoekt die éne getalenteerde professional die een bijdrage gaat leveren en onderdeel uit gaat maken van uw ambitie. Getalenteerde professionals vinden en binden is de komende jaren het speerpunt van onze regio. En wat te denken van internationale professionals? Kijk maar eens waar u binnen één uur rijden allemaal kan zijn!

Daarom wilt u net als elke werkgever uw vacature invullen met de beste kandidaat. Ook die ene lastige vacature. En laat dit nu juist onze kracht zijn. Onze recruiters bemiddelen iedere dag hbo- en wo-professionals naar vaste en tijdelijke banen of op projectbasis binnen onze regio. Het geheim van onze aanpak? Door het net wat anders te doen als anderen en met behulp van onze unieke Wiertz Talent Tool.

 

Zoektocht naar talent staat centraal

ZUID recruiters is geen uitzendbureau, maar houdt zich vooral bezig met werving en selectie en detachering. Elke vorm waarin uw bedrijf getalenteerde professionals wilt binden is bij ons mogelijk. Hierbij staat wel de zoektocht naar getalenteerde professionals centraal.

Onze recruiters zoeken voor u net die éne getalenteerde professional die anderen niet kunnen vinden. Het geheim van onze aanpak? Onze recruiters streven een match op twee fronten na: ze zoeken, screenen, benaderen, volgen, boeien en binden professionals en zorgen dat deze vervolgens op de juiste functie worden bemiddeld.

Topsport noemen wij het. Elke dag een topprestatie voor uw bedrijf leveren om de juiste kandidaat te vinden en doorgaan waar anderen stoppen. Want wij zijn ervan overtuigd dat voor elke professional in Limburg met haar innovatiekracht en grensoverschrijdende mogelijkheden een unieke kans ligt. Om die reden doen wij er alles aan om getalenteerde professionals voor de eigen regio te behouden.

Wiertz Talent Tool

De beste kandidaat vinden voor uw vacature is voor ons meer dan een uitstekend cv vinden. Wij kijken naar de drijfveren, talenten en ambitie van kandidaten. Hiervoor hebben we een unieke Wiertz Talent Tool met diverse testen laten ontwikkelen. Met deze tool krijgen wij vooraf een uitstekend beeld van zowel de technische vaardigheden als de nog vaak vergeten soft skills van kandidaten. Het is een hulpmiddel waarmee wij werkgevers en HR-managers ondersteunen bij het vinden van kandidaten en het biedt ons de handvatten om een ideale match te maken.

De Talent Fit test maakt altijd deel uit van onze werkwijze. Met deze korte test krijgen wij inzicht in persoonlijkheden en vaardigheden van onze kandidaten. Ook is het mogelijk om als aanvulling een functiegerichte test te doen zoals bijvoorbeeld Situationeel leiderschap (managementvaardigheden), Sales (verkooptype) en Cijferreeksen (Finance). Dit zorgt ervoor dat wij echt talent kunnen matchen met uw vacature. De testen zijn beschikbaar in meerdere talen.

ZUID Referenties

logo-deloitte-150x150            rabobank-logo-1-150x150               

Kies voor kwaliteit en zekerheid

Samenwerken met ZUID recruiters betekent dat u kiest voor kwaliteit. Bovendien geeft het u en uw opdrachtgevers de zekerheid dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld.

zuid-recruiters-de-norm

zuid-recruiters-vcu

Member of Wiertz Company

ZUID recruiters maakt onderdeel uit van Wiertz Company een krachtig Euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Met haar verschillende labels en diensten biedt Wiertz Company al 20 jaar met succes maatwerkoplossingen en een dienstverlening aan voor professionals, flexkrachten en organisaties in Limburg.

Michael Hendriks

Michael Hendriks

Commercieel Manager
m.hendriks@wiertz.com
+31 (0)6 46 70 04 00

LinkedIn

Jorren Sentjens

Jorren Sentjens

Recruiter
j.sentjens@zuidrecruiters.nl
+31 (0)45 563 98 00 / +31 (0)6 42 42 67 31

LinkedIn

Roel Zuijlen

Roel Zuijlen

Recruiter
r.zuijlen@zuidrecruiters.nl
+31 (0)45 563 98 00 / +31 (0)6 51 20 68 52

LinkedIn

Guy Franssen

Guy Franssen

Recruiter
g.franssen@zuidrecruiters.nl
+31 (0)45 563 98 00 / +31 (0)6 46 81 98 84

LinkedIn