Zet de eerste stap in je loopbaan

Talent van de toekomst

Volg jij een hbo- of wo-opleiding met Human Resource Management, Sales, Logistiek of Finance als studierichting? En wil jij tijdens je studie een relevante bijbaan verrichten, waardoor je jouw netwerk vergroot en de eerste grote stap in jouw loopbaan zet? Word een Young Professional van ZUID recruiters en geef je carrière alvast een powerboost!

Als Young Professional van ZUID recruiters word jij hét talent van de toekomst. Je doet vakkennis op, bent op de hoogte van de laatste trends, specialiseert je in jouw vakgebied en maakt in een vroeg stadium al kennis met diverse opdrachtgevers. Oftewel: je ontwikkelt jezelf op zowel persoonlijk als zakelijk gebied.

Waar wil jij aan de slag?

Heb jij voor ogen waar jij jouw bijbaan zou willen verrichten? Zie jij een plek voor je weggelegd in de financiële wereld? Of wil je liever ervaring opdoen bij een personeelsafdeling van een groot bedrijf? Alles is mogelijk!

Of… weet je het nog niet zo goed en sta je voor alles open? Ook geen probleem! Samen kijken we naar de mogelijkheden en vinden we de opdrachtgever die bij jou past.

Wat zijn de voordelen?

  • Je krijgt meer kennis en ervaring in het vakgebied.
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden.
  • Je baanzekerheid neemt toe.
  • Het is financieel aantrekkelijk; je studeert en werkt tegelijk.
  • Werkgevers snakken naar jouw diensten.

Meer informatie en contact

Wil jij onderdeel worden van de Young Professionals van ZUID recruiters? Meld je dan nu aan en kom in gesprek met onze recruiters. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons per mail (info@zuidrecruiters.nl) of telefoon (045 – 563 98 00).

Inschrijfformulier

Vul hieronder je gegevens in om je interesse kenbaar te maken.